Renovatie en Onderhoud

Nieuwe en blijvende toekomstwaarde

Renovatie, restauratie, transformatie of herbestemming? Wat uw startpunt ook is, wij zijn u graag van dienst. Graag bekijken we samen aan de hand van een grondige inspectie welke gebreken en zwakke plekken er aan het licht komen. Een deskundig plan van aanpak voorkomt vervelende verrassingen in de toekomst. 

Wij hebben de expertise onder één dak om onder andere herstelwerkzaamheden aan hout, van deelvervanging tot totaalvervanging, gevel, beglazing en beton te realiseren. Wij zijn vakkundig om bouwtechnische aanpassingen in te richten. Kwaliteit gepaard met efficiëntie.

> Vraag een offerte aan

BvK renovatie, restauratie, transformatie, herbestemming en onderhoud
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
Gewenste situatie
2
Huidige situatie
3
Analyse & ontwerp
4
Uitvoering
5
Opleveren en onderhoud
1
Gewenste situatie

We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, gedurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Graag leveren we maatwerk zonder verrassingen. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?

2
Huidige situatie

Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Met de huidige situatie als uitgangspunt, stellen we aan de hand van een grondige inspectie een plan van aanpak op met meerdere scenario's. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?

3
Analyse & ontwerp

We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.

4
Uitvoering

We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.

5
Opleveren en onderhoud

Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Thuis in renovatie en onderhoud

Renovatie, restauratie, transformatie of herbestemming? Uitgangspunt is altijd dat uw pand zo lang mogelijk kan worden gebruikt. Om dit te bereiken zijn verschillende expertises vereist. Door onze resultaatgerichte aanpak op basis van RGS (Resultaatgericht Samenwerken) hebben wij ervaring in het gezamenlijk met ketenpartners doorlopen van projecten.

Samen gaan we op zoek naar de gewenste situatie. Een fysieke uitbreiding of bijvoorbeeld een esthetische upgrade? We bekijken de technische en financiële aspecten en sluiten deze aan bij de beoogde duurzaamheidsambities. Onze procesaanpak omvat het totaalpakket, van analyse en inspectie tot aan het uitvoeren van het onderhoud. 

Wij zijn thuis in preventieve en herstelwerkzaamheden aan hout, van deelvervanging tot totaalvervanging, gevel, beglazing en beton. Daarnaast hebben we ervaring in het in samenwerking komen tot een totale (verduurzamings)aanpak.

Wij hebben geschoolde en ervaren vakmensen in huis die thuis zijn in het herstellen van gebreken aan houten ondergronden en het preventief aanpakken van zwakke punten. Van het dichten van een openstaande verbinding tot het vervangen van een complete pui. U kunt rekenen op een zorgvuldige en grondige houtrenovatie.

Meerjaren Onderhoudsplan 

De inhoud en duur van een meerjaren onderhoudsplan (MJOP) is maatwerk. Onderhoud op basis van een door ons opgesteld meerjaren onderhoudsplan biedt u de garantie dat u zich de aankomende jaren geen zorgen hoeft te maken over de staat van onderhoud van uw pand. Hiermee:

  • heeft u inzicht in het onderhoud voor de vastgesteld periode;
  • weet u precies welke kosten hiermee gemoeid zijn;
  • geniet u jarenlang zorgeloos van een goed onderhouden pand;
  • bekijken we tijdig of en hoe een tweede cyclus van het plan het beste ingericht kan worden.

 

Specialist in het verbeteren van de fysieke staat van uw pand

Van nieuwbouw tot monument, elke situatie vraagt om een andere aanpak en eisen. Het doel is echter altijd een nieuwe en blijvende toekomstwaarde. Aan de hand van het meerjarenonderhoudsplan behouden wij de kennis die we opdoen door de regelmatige controle en onderhoud van uw pand. Dit komt de kwaliteit van het geleverde werk en het resultaat op de lange termijn ten goede en sorteren we continu voor op het meest effectieve en efficiënte totaalonderhoud aan uw pand.

Overtuigd van de meerwaarde van een meerjaren onderhoudsplan? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek en eerste analyse!

Maak een afspraak

BvK verduurzaamt 96 woningen in Ede
MHM onroerend goed
VVE
BvK voerde in opdracht van Van Hoogevest Architecten de conserverende restauratie uit van het oksaal van de Cunerakerk in Rhenen
Van Hoogevest Architecten
Kerken
BvK_jarenlang_partner_Ichthus_College_volgens_MJOP
Ichthus College
Onderwijs
Verbluffende villa
Verbluffende villa
Particulier
BvK rondt volledige metamorfose familiehuis af
Volledige metamorfose
Particulier
BvK renoveert Tombe van Nellesteijn in Leersum
Restauratie Tombe van Nellesteijn
Zakelijk
BvK recensie VvE Leinweberstate
Rob Mulder, Zomer VvE Beheer
VVE
BvK recensie Van Essen villa
Familie van Essen
Particulier
BvK recensie VvE De Poldereij
De Poldereij
VVE
BvK recensie Cunerakerk Rhenen
Kerkrentmeesters
Kerken
Mevrouw Bertine van Ginkel
Bertine van Ginkel
Particulier
BvK recensie Rhenam verduurzaming
Rhenam Wonen
Corporaties
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Familie Wegman
Noud en Bernadette Wegman
Particulier