Werken bij

Sluit je bij ons aan

vacatures

Ons succes valt of staat met onze mensen. Ruim 40 gedreven vaklieden die er trots op zijn om bij ons te werken. We selecteren onze mensen graag goed en investeren graag voortdurend in hun ontwikkeling. Zo zijn we er zeker van dat al onze mensen onze normen en waarden nastreven. Ze voelen zich verantwoordelijk, leveren dagelijks vakwerk en hebben respect voor onze klanten. Ze doen gewoon graag goed hun werk! Jij ook? Sluit je bij ons aan!

> SOlliciteer direct! 

Werken op grote hoogte

Onze vacatures

Kom jij ons team versterken?

Wij vullen ons team graag aan met vakschilders, glaszetters, renovatie- en onderhoudsspecialisten, leerling schilders en een zaterdagkracht. Klik hieronder op de betreffende vacature voor meer informatie.

Wat vinden wij belangrijk

Ben jij een vakman die zijn vak serieus neemt en die graag in een vast team met gezellige collega’s werkt? Werk je graag met kwalitatief en gekeurd materiaal? Is zelfstandig vakwerk leveren met oog voor detail voor jou de standaard? Geniet jij ervan om dagelijks contact te hebben met bewoners of andere gebruikers van gebouwen die jij verbetert? Dan voel jij je bij ons thuis.

Vakmanschap, oog voor detail en klantvriendelijkheid is wat ons van anderen onderscheid

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze mensen vertellen je graag hoe het is om in ons team te werken. Een dag meelopen behoort ook tot de mogelijkheden. Stage, omscholing, zij-instroom, wij zijn van alle markten thuis!

> SOlliciteer direct! 

Collega’s aan het woord

Lees de verhalen van onze collega's

Vakwerk met oog voor detail
Ferry van Woensel
Vakschilder
Beglazingsspecialist
Sander Holleman
Glaszetter
Sterk werk bij BvK
Jelle Lelyveld
Vakschilder
Fantastische werkgever
Aart Onink
Vakschilder
BvK beglazing
Zorgvuldig werken bij BvK
Veilig werken bij BvK
Goed (voor)uitzicht bij BvK
Goed materiaal bij BvK
Op grote hoogte
Glaszetten en glas reparatie
Betrouwbaar vervoer
Kwalitatief materiaal
Betrouwbaar materiaal
Pauze
Magazijn